Mă recomand ”Din culori”

Conştientizăm sau nu mare parte dintre acţiunile noastre sunt rezultatul nevoii  de comunicare.

Avem opinii ce ni se par interesante şi pe care vrem să le împărtăşim şi altora, avem subiecte ce merită dezbătute pentru a fi clarificate, avem rezultate în activitatea noastră zilnică a căror valoare o descoperim numai obţinând feedback, vrem să cunoaştem şi să fim cunoscuţi.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care alegem să fim în contact permanent cu cei din jur, cunoscuţi sau nu. Marile realizări în domeniul tehnologiei comunicării , internetul, reţelele de socializare etc. ne ajută din plin la atingerea acestui obiectiv.

Aşa s-a născut ”Din culori”.

Unele dintre cele mai frumoase emoţii ale existenţei nu sunt date de aspectul tranşant, alb sau negru al acţiunilor şi evenimentelor, ci de multitudinea de culori şi nuanţe care există între acestea două.

Alegerile noastre dau culoarea potrivită trăirilor noastre. Ţine de noi să vedem partea plină sau goală a paharului dar şi să nu ne îmbătăm cu apă rece.

Pentru că există nuanţe în tonalitatea exprimării, în gesturi şi atitudine, în prezentare şi înfăţişare, toate acestea contribuind la formarea imaginii, îmi place să definesc prezentul, trecutul şi viitorul în două cuvinte ”Din culori”.

Aşa ne vom descoperi unii pe alţii.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: