Prieteni de 25 de ani – La mulți ani!

Cred cu tărie că poporului acestuia, dintotdeauna, cei mai buni prieteni i-au fost pământul, codrii, apele, munții și văile, dealurile și câmpiile, dar mai cu seamă ogoarele cu grânele lor. De ce ogoarele? Pentru că oricum ne-am învârti, orice am face, tot la „pâinea noastră cea de toate zilele” ajungem.

ALCEDO-07

Ei bine da, pământul este prietenul nostru. Poate nu toți simțim la fel însă, cu certitudine,  agricultorii o simt cel mai strașnic. Și tot ei sunt cei care  știu să-i împărtășească la rândul lor prietenia pământului.

ALCEDO-03

Dar noi, ceilalți, cei ce nu suntem agricultori, suntem noi prietenii pământului? Sau măcar ai agricultorilor? Avem noi timp să le ascultăm nevoile, necazurile? Știm noi ce le lipsește sau ce nu? Să fim sinceri, unii mai mult, alții mai puțin, alții deloc.

Există însă Alcedo. Alcedo, cel care salvează situația. Alcedo, cel care le întinde o mână agricultorilor. Și nu de ieri de azi, ci de 25 de ani !

ALCEDO-05

Alcedo este o companie înființată în 1990, ce activează în domeniul distribuției de produse pentru agricultură, astăzi reușind să fie cel mai mare distribuitor de produse pentru protecția plantelor și de semințe din România. Cum și de ce a ajuns să fie cel mai mare? Pentru că celor de la Alcedo le-a păsat, s-au implicat, au intins o mână țăranilor și fermierilor și aceștia le-au întins mâna la rândul lor. Așa s-a creat o prietenie de 25 de ani, „Ehehe dar ce prietenie!” spun țăranii, „25 de ani – o viață de om”. Iar replica vine imediat: „Alcedo, prietenul recoltelor sănătoase. Creștem România de 25 de ani.” și este justificată.

ALCEDO-17

Alcedo este aliatul țăranilor în lupta împotriva dăunătorilor plantelor, el este cel ce le poate pune la dispoziție semințe și tratamente pentru culturi performante, cel ce îi poate ajuta cu multe sfaturi bazate pe experiențe, practici, analize și studii ale unor adevărați specialiști. Mai multe puteți afla direct de la ei, vizitați-i chiar dacă nu sunteți de la țară. Aflați despre ei și informați-vă cunoscuții din zonele rurale. Aveți ocazia să le întindeți și voi agricultorilor o mână a prieteniei. 

ALCEDO-06

Eu i-am vizitat și i-am recomandat cunoscuților de la țară. Ba le-am mai zis și despre promoții. Și chiar am convingerea că am făcut niște români fericiți. Cam ca acesta 🙂 !

ALCEDO-19

 La mulți ani, ALCEDO ! La mulți ani prieteniei!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: