Corupătorul de minori

Blogosfera le-a adus tuturor celor care au un blog, emoții și trăiri din cele mai diverse: aprecieri sau critici, considerație sau dispreț, încredere sau îndoială în forțele proprii, uimire, plăcere, cunoaștere, încântare, dezgust și ar mai fi câteva, dar mă opresc aici. Cel mai important lucru însă, mi se pare a fi relaționarea indiferent de vârstă, pentru că ea poate avea un impact bun sau rău asupra celor care relaționează. 

Am cunoscut în blogosferă un tip pe blogul căruia poți găsi articole cât se poate de diverse: politică, religie, bancuri, curiozități, cugetări, poezie, epigrame, călătorii, diete, fotografii etc.

Ceea ce mi s-a părut însă de la bun început foarte interesant este că ” individul acesta ” acordă o foarte mare atenție (în sensul că scrie foarte mult despre) unor lecturi dedicate copiilor. Suspect? Periculos? 

Nu, deloc suspect, deloc periculos, pentru că avem de-a face cu povești și aventuri pentru copii, dintre cele mai atractive, mai pline de culoare, viață și suspans, mai adaptate la orizontul de interes al copiilor din societatea actuală. 

Din acest motiv eu l-am numit „Corupătorul de minori”. Sper că ați înțeles 😉 ?  În sensul bun al cuvântului 🙂 ! Iar dacă nu mă credeți  căutați cartea pe care tocmai a publicat-o, „Revolta din ogradă”,

carte pentru copii

și dați-o copiilor să o citească. Veți vedea că am dreptate. Ba mai mult, o recomand și părinților, pentru că, nu-i așa ?, din când în când trebuie să mai dăm și noi în mintea copiilor.

Iar acum mă voi adresa „inculpatului” : „Frate, felicitări și la mai multe!” 🙂

Reclame

3 comentarii (+add yours?)

 1. racoltapetru6
  mai 08, 2015 @ 08:18:25

  Uffff! Prin ce emoții am trecut până am înțeles despre ce e vorba! Știi tu cum să-ți corupi cititorii! Îți mulțumesc efervescent pentru minunata prezentare! 🙂

  Răspunde

 2. ricamihai13
  mai 08, 2015 @ 08:43:38

  ferice de tine 🙂

  Răspunde

 3. ricamihai13
  mai 08, 2015 @ 13:32:23

  weekend plăcut și ție 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: