Ane Brun – primul concert în România

Muzica, acest înger vesel și trist, paznic al inimilor noastre, acea licoare dulce-amară ce ne potolește setea sufletului, acea îmbrățișare fără trup dar plină de substanță, acea caldă uitare de sine pe care ți-ai dori-o veșnică, acea cunoaștere de sine născută dintr-o circumstanță aproape divină.

Toate acestea la un loc pot fi ale voastre. Ane Brun creează circumstanța și este pregătită să vi le dăruiască pe 10 mai la ora 20:00, la Sala Radio din București.

Cei ce au ascultat-o deja, știu că am dreptate, așa că nu trebuie decât să de-a curs invitației mele de a participa la concert, concert despre care sunt povestite mai multe aici.

Pentru cei ce nu au ascultat-o încă, a venit momentul. Ane Brun e o sensibilă și foarte talentată cântăreață de muzică folk, o apariție de o simplitate profundă – doar ea cu o chitara și o privire albastră, o compozitoare și muziciană desăvârșită, aflată de zece ani în topurile din Scandinvia, deținătoare a 3 prestigioase trofee Spellemannprisen – echivalentul norvegian al premiilor Grammy. Cuvintele mele sunt modeste pe lângă ceea ce puteți descoperi cu ochii , urechile și inimile voastre, participând la acest concert. Este un eveniment Twin Arts organizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Norvegiei în România. 

Ce ar mai fi de spus? Aștept de la voi impresii. 🙂  Eu vă mai dau doar câteva detalii tehnice ce vă vor ajuta să transformați un vis într-o realitate, dar o realitate de vis – Ane Brun.

Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Biletele pentru acest eveniment costă 95, 135, 175 de lei în funcţie de categorie. 

Ei ce spuneți? Ne întâlnim la concert? 

Reclame

3 comentarii (+add yours?)

  1. racoltapetru6
    apr. 30, 2015 @ 13:59:41

    Oooo, ce-aș vrea să te întâlnesc la un astfel de concert! 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: