Dacă n-ai un bătrân……..să-l cumperi

Se aplică cu succes în anii electorali. Se pare că politicienii au înțeles  mult mai bine sensul  ascuns al acestui proverb. Tot ei au găsit și instrumentele: mici , bere, șepci, găleți, turism electoral, etc.

bătrânaȘi știți ce spun bătrânii?

„E bine maică, că se mai gândește cineva și la noi.”

Așa o fi?

Reclame

7 comentarii (+add yours?)

 1. Vienela
  iun. 05, 2014 @ 13:43:15

  Din pacate, batranii nostri o duc tot mai rau si tot mai multi sunt singuri, caci le-au plecat copiii in tarile pe unde se plimba cainii cu covrigi in coada. E normal sa se bucure de orice nimic. Plus ca ei vin din alte timpuri, au o cu totul alta mentalitate…
  Ai incercat vreodata sa oferi unui batran oarecare (nu cersetor) un iaurt din plasa cu care te intorci din piata, o piersica, o ciocolata, un ceva cat de mic? Au o privire sfasietoare in acea clipa…

  Răspunde

  • ricamihai13
   iun. 05, 2014 @ 14:27:08

   Câțiva ani, aproape zilnic, venind pe strada mea de la serviciu, am întâlnit un bătrân, stând în fața casei sale pe un scăunel, nu cerșetor și îmbrăcat decent. Nu putea vorbi, probabil suferise un accident și avea la gât un tub cu ajutorul căruia respira probabil, nu știu exact, oricum ceva ce te înfiora. Când îl vedeam de departe că e acolo, intram în alimentară, luam ce credeam eu atunci, iaurt, pîine, chestii de mâncat și când ajungeam lîngă el i le dădeam. Au fost dăți când m-a așteptat cu ochii umezi, nu știu de ce. Iar într-o zi a dispărut.

   Răspunde

 2. clarozmarin
  iun. 06, 2014 @ 08:42:05

  In tara asta au ramas mai mult batranii, de aceea politicienii se prefac ca le pasa, Tinerii sunt plecati sau scarbiti de ce se-ntampla in jurul lor si nu-i vor mai vota.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: