Inocenții și Zodiile

zodiacE uimitor cât de mult le place oamenilor să asculte și să creadă în destinul dictat de astre. Nu se poate să nu-mi dați dreptate. Uitați-vă în jur. Nu există canal tv fără horoscop, post de radio fără horoscop, internet fără horoscop, ziar fără horoscop … și lista se poate extinde.

Pe canalele de știri un politician face o vizită la DNA din cauza astrelor, la sport echipa națională de fotbal n-a câștigat din cauza lui Marte Retrograd, ratingul Biancăi a crescut din cauza lui Venus, un individ molestează un copil din cauza Lunii Pline, euro a crescut din cauza Anului Șarpelui, la Eurovision câștigă femeia cu barbă din cauza Zodiei Cocoșului sau Cocoșelului , nu se știe sigur, un individ blochează circulația într-o intersecție pentru că e în Zodia Boului iar altul îl ia la bătaie pentru că e Berbec.

O tânără abia trecută de 20 de ani a ajuns în parlamentul României pentru că după zodiacul chinezesc e Capră iar un primar a băgat mâna până la cot în fondurile europene pentru că după același zodiac e Porc. Cele mai multe fete care fac prostituție au acendentul în Pești iar privatizarea Oltchim a eșuat pentru că ne-a guvernat Marte. O alianță s-a desfăcut din cauza zodiei Calului (troian sau nu , nu s-a elucidat încă) și o alta întâmpină dificultăți de formare din cauza unor Berbeci și Tauri.

Unui consilier ajuns la răcoare i s-a micșorat pedeapsa pentru că e Vărsător iar un baron local se jură că-i cinstit pentru că e Fecioară. Leii le-învață pe Balanțe cum să se încline la alegeri iar Câinii credincioși le arată Maimuțelor drumul spre secția de votare.

Mai știu și altele dar mă opresc pentru că sunt bulversată. E incredibil cât de inocenți suntem noi oamenii și cât de meschine sunt zodiile.

Nu credeți?

Reclame

4 comentarii (+add yours?)

 1. Vienela
  iun. 15, 2014 @ 08:01:00

  Chiar ca e rasu-plansu aici… Datorita faptului ca a fost luna plina, iar astrele s-au aliniat favorabil, aleg astazi sa rad, caci vom avea timp si de plans… 🙂

  Răspunde

 2. Adi
  iun. 15, 2014 @ 09:30:59

  Pe mine mă descrie bine zodia.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: