Revoltă – mereu de actualitate

optimistaCitind  diverse articole pe internet, pe bloguri, site-uri ori rețele de socializare, m-am indispus rău,  da rău, rău de tot. Și asta pentru că observ că tot mai multă lume mimează  starea de bine, buna dispoziție, ba chiar fericirea

Ne bucurăm cu toții că în Decembrie ’89 am dobîndit libertatea de exprimare,  dar constat că ori nu am înțeles ce este, ori nu știm ce să facem cu ea.

Păi ce făcea Ceaușescu cu noi în epoca de aur? Ne aduna în turmă și ne punea să mimăm dragostea nețărmurită pentru el, partid, ba chiar și pentru nevastă-sa.

Credea vreunul dintre români pe vremea aceea în veridicitatea acestei manifestari în gloată a așa ziselor sentimente? NU CATEGORIC!

Credea vreun străin așa ceva? NICI MĂCAR!

Dar nici Ceaușescu nu credea. El doar își exercita puterea și-și gâdila orgoliul.

Și noi ce facem acum fraților?
Ne dăm extaziați  pe rețelele de socializare că am întâlnit, să zicem,  o cremă de ghete care ne face încălțările atît de moi! …și de pufoase! …..wow dar ce pufoase!!!!…etc…. etc.. aproape că ne face și masaj această cremă de ghete... și dăi și luptă și luptă și dăi….

(Exemplul este pur fictiv, nefăcând referire la nici o companie, scopul meu fiind de trezire la realitate)

Mai mult decît atât, de când folosesc această cremă de ghete, nu o să vă vină să credeți,….. dar trebuie să mă credeți!!!!!, …am devenit o tipă foarte pozitivă , cea mai pozitivă, exxxxtrem de pozitivă……. că nu mai știu ce înseamnă negativ…dar chiar așa oare ce înseamnă?

Altă tipă, nu asta cu crema de ghete, vrea să le spună tuturor că e așa optimistă!!!!!,….. mamă ce optimistă!!!! …nu-și explică de ce, dar trebuie musai să știe toată lumea cât e ea de optimistă!!!!! … și ne sfătuie pe toți să fim la fel ca ea !!! ……indiferent în ce rahat suntem….. și să stăm așa optimiști în acest rahat … că poate de atâta optimism se va găsi cineva să ne scoată din rahat!!!

Fraților unde se termină reclama și unde începe penibilul (ca să nu spun prostituția morală)?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: